sunnuntai 28. syyskuuta 2014

Raakakakkuja nammaiskis

RAAKAKAKKUJA <3
Miksi ne ovat niin ihania?
No koska, maku on taivaallinen, eikä tästä(kään) tule ruokamorkkista. 

Suklaisen version ostin Ruohonjuuresta 
(tämä herkku on tarran mukaan valmistettu täällä). 
Mausta ei uskoisi, että pahamaista valkoista sokeria ei ole käytetty ollenkaan. 
Täyte on kuohkeaa ja pohja ihanan keksimäinen.

Tämä vaalea herkku on Prahasta. Ravintola, joka vei minun ja vanhimman siskoni sydämen. Lehká Hlava = Clear Head. Matkaoppaan mukaan ravintola on Prahan kuuluisin kasvisruokamesta, enkä yhtään ihmettele miksi. Kerron toisessa päivityksessä lisää tästä ihanasta ravintolasta, mutta takaisin kakkuihin. 
Tämä oli pehmeää ja tuo ihana mansikkainen soosi tanssi tangoa kielellä. 



Jos oikein ymmärsin, molempien kakkujen perusraaka-aineet ovat pähkinät, marjat sekä kookos. Kaikki, jotka inhoavat kookosta, teille voin sanoa, näissä herkuissa en huomannut kookoksen voimakasta makua. Maistuivat tavallisilta kakuilta, mutta jollain tavalla puhtaammilta. 
Otan tavoitteekseni kokeilla raakakakun valmistusta vielä tämän vuoden puolella, 
joten palaillaan asiaan. 

3 kommenttia:

  1. Vesi ihan herahtaa kielelle, niin herkullisennäköistä :)

    VastaaPoista
  2. Ai Ruohonjuuressa myydään kakkua? Kiintoisaa... ;)

    VastaaPoista
  3. Voi ei en uskalla enää skrollailla tästä kohdasta! :D

    VastaaPoista