lauantai 12. heinäkuuta 2014

Nopeampi intialainen ateria


Vähän menin nyt sieltä mistä aita on matalampi. Lupaan laittaa myöhemmin reseptin, jossa olen kastikkeenkin tehnyt alusta asti itse. Olin kuitenkin niin nälkäinen, että piti saada vähän nopeammin sapuskaa. Tiedättehän sen inhottavan nälkäkiukun?








Kaupasta ja kaapista: 
Riisiä 
Kastike
Soijasuikaleita (muutama kourallinen)
Sipuli sekä valkosipuli halutessa
Kukkakaali
SantaMaria Vindaloo-kastike
 Raita
1/2prk maustamaton soijajogurttia
1/2 kurkku
1 tl minttua ja hieman suolaa ja sokeria


Vinkki:
riisin sekaan heitin maustekuution, mikäli tästä haluaa vegaanisen kannattaa lukea mausteliemen ja kastikkeen sisällysluettelo tarkkaan. Tämä versio on vegaaninen. Raidan voi tehdä myös maustamattomaan turkkilaiseen jogurttiin tai ostaa valmiina.

1. Hienonna kurkku ja sekoita raidan ainekset keskenään ja laita jääkaappiin maustumaan.
2. Keitä riisi pakkauksen mukaan ja keitä soijasuikaleita kunnes ovat pehmeitä.
3. Lämmitä öljyä pannulla (itse käytin kookosöljyä 3rkl) ja lisää sipuli ja soijasuikaleet sekä pilkottu kukkakaali ja wokkaa näitä hetki.
4. Lisää kastike (ja muutama murskattu valkosipulin kynsi halutessasi) ja hauduta hetki.

Levitä raitaa päälle ja nauti.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti