maanantai 21. heinäkuuta 2014

Avokadopasta



Mitä on pasta ilman juustoa?
Ennen vegaaniksi ryhtymistäni, olin aikamoinen juustohirmu. Pasta ja juusto, ah niin syntinen yhdistelmä. Mutta voih, kuinka kaipasinkaan pastaani sitä rasvaisen ja suolaisen ihanaa yhdistelmää.
Ja eräänä kauniina päivänä keksinkin ratkaisun.

Avokado ja paljon kehuttu Kalaharin suola.


Avokado tuo rasvaisuutta ja spesiaalisuola makua. Suola on paljon aromirikkaampaa kuin tavalliset pöytäsuolat ja siksi se viekin voiton omassa keittiössäni.

P.S. juuston syönti oli helppo lopettaa tämän luettuani.



AVOKADOPASTA
1 Sipuli
3-4 Porkkanaa
1 pkt Tofua (yrtti tai maustamaton)
Mausteita (esim. basilika, chili)
Pastaa
1 Avokado
Suolaa

1. Keitä pasta pasta pakkauksen ohjeen mukaan.
2. Pilko kasvikset ja tofu ja wokkaa kuumalla pannulla öljyssä, kunnes ovat rapsakoita. Mausta.
HUOM!
Avokado ei siedä kuumuutta, joten suola ja avokado lisätään vasta tarjoillessa lautasille.

Niin hyvää että en enään kaipaa juustoa.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti