Mitä on pasta ilman juustoa?
Ennen
vegaaniksi ryhtymistäni, olin aikamoinen juustohirmu. Pasta ja juusto, ah niin
syntinen yhdistelmä. Mutta voih,
kuinka kaipasinkaan pastaani sitä rasvaisen ja suolaisen ihanaa yhdistelmää.
Ja eräänä
kauniina päivänä keksinkin ratkaisun.
Avokado ja paljon kehuttu Kalaharin
suola.
Avokado tuo
rasvaisuutta ja spesiaalisuola makua. Suola on paljon aromirikkaampaa kuin
tavalliset pöytäsuolat ja siksi se viekin voiton omassa keittiössäni.
P.S. juuston
syönti oli helppo lopettaa tämän luettuani.
AVOKADOPASTA
1 Sipuli
3-4 Porkkanaa
1 pkt Tofua (yrtti
tai maustamaton)
Mausteita (esim. basilika, chili)
Pastaa
1 Avokado
Suolaa
1. Keitä pasta pasta pakkauksen ohjeen mukaan.
2. Pilko kasvikset ja tofu ja wokkaa kuumalla pannulla öljyssä, kunnes ovat rapsakoita. Mausta.
HUOM!
Avokado ei siedä kuumuutta, joten suola ja avokado lisätään vasta tarjoillessa lautasille.
Niin hyvää että en enään kaipaa juustoa.

Ei kommentteja:
Lähetä kommentti